Restaurace

Jmenuji se Roman Trnka a a budu rád, když přijmete moje pozvání do zámecké restaurace, protože všechny nápoje, co jsem vybral, mám vlastně rád. Můžete mě tak trochu poznat a já rád poznám vás. I podle toho, co pijete.

Více informací

Moje jméno je Roman Rendl a zvu vás na procházku chutí po zámecké restauraci.

Více informací

Zámecká kuchyně se specializuje převažně na českou kuchyň s maximálním důrazem na využití lokálních a čerstvých surovin.

Jídelní lístek

Jídelní lístek

Předkrm & polévka & salát

Zámecká husí paštika - 140,-

nakládaná baby zelenina, chlebové chipsy

Hovězí tartar - 160,-

topinky

Jihočeská kulajda - 85,-

sušené lesní houby, kopr, zastřené vejce

Hovězí vývar- 85,-

kořenová zelenina, tarhoňa a čerstvá petrželka

Pasta

Bramborové gnocchi - 190,-

lesní houby, parmezán, mascarpone

Ryba & maso

Candát - 340,-

květákové pyré, brokolice, rozinky, lískové oříšky, omáčka z červeného vína

Rolované kuřecí prso - 290,-

bramborové pyré s muškátem, zeleninové ratatouille, telecí jus

Telecí líčka - 350,-

ricottové gnocchi, slanina, perlová cibulka, burgundská omáčka

Vepřová panenka - 310,-

houbové špecle, baby špenát, smažená cibulka

Hovězí entrecote - 480,-

gratinované brambory, pepřová omáčka

Srnčí hřbet - 480,-

černý kořen, čočka beluga, smrž, telecí jus

Deserty

Tvarohové knedlíčky s marcipánem - 110,-

jahodová omáčka se zázvorem

Čokoládový fondant - 110,-

Vanilkový krém

Salát

Zeleninový salát - 160,-

rajčata, okurky, papriky, listový salát

 

 

Kokořínsko
ROP EU